Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

Voorgerechten

 

Gepofte knoflook soep 7,40
Met uitgebakken serranoham en peterselie.

Uien soep 7,40
Met kaascrouton en peterselie.

Carpaccio 13,90
Met pestomayonaise, krokante tuinbonen, Parmezaanse kaas en rucola.

Gamba stoof met mosselen 14,20
Met tomaat, paprika, venkel, rode ui en crostini’s

Krokante buikspek 13,90
Met gemarineerde shi take, zoetzure komkommer, gel van honing mosterd en een aziatische jus.

Oesterzwammen carpaccio 12,90
Met zoetzure enoki, basilicum mayonaise, rucola en een parmezaan krokantje.

HOOFDGERECHTEN

 

Biefstuk 28,50
Met jus van zwarte knoflook en seizoensgroenten

gebakken sucade 29,50
met een jus van rode wijn.

gebakken heilbotfilet 27,50
met een saus van bisque.

doperwtenrisotto 23,50
Met gepofte courgette, gepofte tomaat en geroosterde uien.

In zoutkorst gegaarde knolselderij 23,50
Met saus van beurre blanc met groene kruidenolie.

Steak Tartaar 19,90
Met truffelmayonaise en een gepocheerd scharrelei.

Hamburger “De Bank” 17,20
Naar keuze een black angus runderburger of een kalfsvleesburger met rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites.

Huisgemaakte Vegaburger 17,20
Gemaakt van bonen, mais en rode biet, geserveerd met
rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites.

MAALTIJDSALADES
De salades bestaan uit: komkommer, tomaat, augurk
krokante tuinbonen en croutons

Gepofte biet 16,60
Met balsamico, walnoten crunch en appel.

Zalmsalade 17,20
Met mierikswortel mayonaise en radijs.

Carpaccio 17,20
Pestomayonaise, krokante tuinbonen en Parmezaanse kaas.

DESSERTS

pompoen creme brulee 8,90
Met gel van appel, crunch van hazelnoot en vanille ijs.

IJscoupe “De Bank” 6,80
Verschillende soorten sorbetijs.

Vanille-ijs met slagroom 6,80
Drie bollen vanille-ijs met slagroom en crunch van hazelnoot.